Uitgever en schrijfcoach voor vrouwelijke ondernemers die een boek van betekenis willen schrijven

schrijfcoach spoedcursus bloggen ondernemers marianne

Jouw verdienmodel: jouw boek

 

Wanneer je een boek schrijft, stop je daar behoorlijk wat tijd en effort in. En dat mag ook weer bij je terugkomen natuurlijk. In mijn ogen mag dat meer zijn dan 10% van de netto verkoopprijs van een verkocht boek. Want dat is gemiddeld wat je ontvangt, wanneer je je boek bij een uitgeverij onderbrengt. Logisch, want zij investeren in jou, maken op voorhand kosten en moeten hier natuurlijk ook weer goed uitkomen, om zelf te kunnen bestaan.

Ik kijk anders.
Wanneer jij zelf gaat investeren in het ontstaan van je boek, betekent dat wat je boek je gaat opleveren (rechtstreeks vanuit de boekverkoop) alleen jou toekomt. En denk ook nog even aan wat er door het schrijven van je boek nog meer kan gebeuren; zoals nieuwe klanten die je vinden, nieuwe opdrachten, lezingen, enzovoorts.

Wanneer je met mij gaat werken, ben ik je schrijfcoach en uitgever. 
Daarnaast heb je nog een aantal specialisten naast je staan. Zoals een taalkundige, die je boek helemaal uitpluist en foutloos maakt en een designer voor de opmaak van het boek plus de omslag. 

Hoeveel je winst gaat zijn, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat van je boek, de omslagwensen – wil je een harde of zachte kaft -, de papiersoort, enzovoorts. Wanneer we samen aan je boek gaan werken zoeken we dit helemaal uit. 
Je weet precies waar je aan toe bent. 

Wanneer jij een boek wil schrijven, publiceren en in de markt wil brengen, sta ik aan je zijde, zeker als het een Boek van Betekenis is. Jouw investering?

Complete 1 op 1 begeleiding bij het schrijven: schrijfcoaching inclusief redactie: 5000 excl. btw (in 9 maandelijkse termijnen.) Alles wat je straks verdient aan je boek is voor jou.

 

En ik help je bij je salesplan.

Een boek is een tool die niet alleen verkoopbaar is, maar het is ook een tool die je helpt om met jouw visie en expertise voor meer mensen van betekenis te zijn. Een boek opent deuren die jij graag geopend wil hebben.

Wil je niet langer meer wachten en is het tijd om je boek te schrijven?
Plan dan met mij alvast een vrijblijvende call in om te bekijken hoe jouw schrijfproject en boek er met mij uit kan komen zien.

Belafspraak?

Zeker, ik sta je graag te woord. Tijdens deze eerste afspraak breng je je boekendroom in kaart en kan ik al helder uiteenzetten hoe de samenwerking met mij en het team eruit gaat zien. 

Stuur me dus via de knop een e-mail. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. 

Ik vind het fantastisch om op deze manier jou te helpen bij het realiseren van je schrijfdroom en het daarmee mooier maken van de wereld. De boeken van Boek van Betekenis maken de wereld oprecht mooier, omdat ze positieve bijdrage leveren aan het leven van lezers. En dat is de missie van deze uitgeverij en mijn coaching: met ieder boek de wereld de wereld mooier maken.

Denk hierbij aan boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, business, spiritualiteit, gezondheid, financiën. Ik begeleid je graag.

On going projects: ‘Dit is het!’, een boek voor leidinggevenden die weer passie willen voelen (werktitel), ‘Zelfliefde’ een boek over zelfvertrouwen (werktitel).

spoedcursus bloggen schrijfcoaching marianne canters