Uitgever en schrijfcoach voor vrouwelijke ondernemers die een boek van betekenis willen schrijven

schrijfcoach spoedcursus bloggen ondernemers marianne

Jouw verdienmodel: jouw boek

 

Wanneer je een boek schrijft stop je daar behoorlijk wat in. En dat mag ook weer bij je terugkomen natuurlijk. In mijn ogen mag dat meer zijn dan 10% van de netto verkoopprijs van een verkocht boek.

Een rekensom als voorbeeld: 

Boek van 200 pagina’s – eenvoudige opmaak – formaat 150 x 230 mm
(zachte full colour kaft, zwartwit binnenkant, off white papier 90 grms)
Met eenvoudige opmaak bedoel ik dat er geen speciaal te ontwerpen modellen of figuren nodig zijn of andere meer ingewikkeldere opmaaktechnieken. Dat kan wel als je dat wil. Dan wordt daar apart een prijs voor afgegeven.)

Opmaak binnenkant + cover: 650
Drukken 1000 exemplaren: 2495 
ISBN: 105
Laatste correctiecheck externe specialist: 300 
Complete 1 op 1 begeleiding bij het schrijven: schrijfcoaching inclusief redactie: 5000

Jouw investering = 8550 euro.
(712,50 per maand – 12 maanden of 950 per maand – 9 maanden)

Voorbeeld verkoopprijs (gemiddeld) 20 incl. 9% btw = 18,20 per boek excl. btw
Je hebt je investering terugverdiend bij de verkoop van 470 boeken. Alles wat je daarna verkoopt is dus je winst.
Wanneer je de 1000 exemplaren uitverkoopt, maak je 9650 winst (dus je investering heb je dan al terugverdiend.)

 

En ik help je bij je salesplan.

Dit is een rekenvoorbeeld bij een leesboek. Afhankelijk van je wensen zullen de genoemde bedragen anders zijn. Wil je meer pagina’s, een harde kaft, een ander formaat, enz.? Dat kan allemaal. Ook daarvoor ontvang je een inzichtelijke offerte, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Een boek is een tool die niet alleen verkoopbaar is, maar het is ook een tool die je helpt voor nog meer mensen van betekenis te zijn. Een boek opent deuren die jij graag geopend wil hebben.

Wil je niet langer meer wachten en is het tijd om je boek te schrijven?
Plan dan met mij alvast een vrijblijvende call in om te bekijken hoe jouw schrijfproject en boek er met mij uit kan komen zien.

Belafspraak?

Zeker, ik sta je graag te woord. Tijdens deze eerste afspraak breng je je boekendroom in kaart en kan ik al helder uiteenzetten hoe de samenwerking met mij en het team eruit gaat zien. 

Stuur me dus via de knop een e-mail. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. 

Ik vind het fantastisch om op deze manier jou te helpen bij het realiseren van je schrijfdroom en het daarmee mooier maken van de wereld. De boeken van Boek van Betekenis maken de wereld oprecht mooier, omdat ze positieve bijdrage leveren aan het leven van lezers. En dat is de missie van deze uitgeverij en mijn coaching: met ieder boek de wereld de wereld mooier maken.

Denken aan boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, business, spiritualiteit, gezondheid, financiën. Ik begeleid je hierbij graag.

On going projects: ‘Dit is het!’, een boek voor leidinggevenden die weer passie willen voelen (werktitel), en ‘Zelfliefde’ een boek over zelfvertrouwen (werktitel).

spoedcursus bloggen schrijfcoaching marianne canters