Boek van Betekenis

Hoi, ik ben Marianne Canters. Schrijfcoach, contentstrateeg en uitgever voor vrouwelijk ondernemers. Bij alles wat ik doe help ik jou met je business voor meer mensen van betekenis te zijn

Ik help je niet alleen bij het schrijven van dat boek dat in jou huist, maar ik kan het ook voor je uitgeven als het binnen Boek van Betekenis past. 

De uitgeverij is ontstaan omdat mijn klanten vroegen ‘Marianne, kun jij mijn boek ook uitgeven?’.
De samenwerkingen waren stuk voor stuk zo enorm leuk, fijn, leerzaam en prettig, dat ik dat laatste stuk naar het uitgeven toe ook heel graag verzorg, maar dan op mijn manier, waardoor alle opbrengsten gaan naar jou. 

In mijn ogen kunnen boeken levens veranderen. Zeker als het boeken van betekenis zijn. Daar help ik je graag bij. Dus denk jij al langer over een boek, dan zeg ik:

Let’s go.Laten we een prachtig boek van betekenis gaan maken! 

Boeken waar Marianne als schrijfcoach aan mee werkte

Jouw boek maakt de wereld mooier …

Schrijfcoach marianne canters uitgever over mij

Ooit schrijf ik een boek.

Ken je deze uitspraak van jezelf? Dan brandt in jou een vuurtje, en niet voor niets. Dat is iets waar ik heilig in geloof. En ik geloof ook dat je het dan kunt. Natuurlijk is het fijn daar begeleiding bij te hebben. Helemaal als je niet goed weet hoe je het aanpakken moet. Maar er zijn ook schrijvers die ik heb begeleid die hun manuscript in eerste instantie helemaal zelf schreven en pas daarna bij mij kwamen om het te fine tunen.

Regelmatig werd mij gevraagd of ik het ook uit kon geven, en steeds verkocht ik ‘nee’. Ik was geen uitgever en was van mening dat ik daar ’te klein’ voor was. Een uitgeverij is niet zomaar ‘een iemand’. Dat is een groot pand waar veel mensen werken. Maar die gedachte klopte niet.
In 2020 richtte ik alsnog Boek van Betekenis op. En nu ben ik klaar om auteurs te begeleiden en ze te helpen hun boeken aan de wereld te laten zien. Boeken van Betekenis. Waarmee we de wereld mooier maken …

Dat is de gedachte achter Boek van Betekenis. De uitgeverij is als een poort waardoor jouw kennis, expertise en verhalen naar het publiek kan gaan. Publiek dat klaar is om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen als persoon.

Boeken van Boek van Betekenis zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, financiën, spiritualiteit en gezondheid.  

 

Jouw boek kan een Boek van Betekenis zijn.

 

 Wil je met mij aan de slag? Check dan de pagina Schrijfcoaching bij je boek en ontdek de mogelijkheden.
Ook als je al een manuscript geschreven hebt, naam zeker even contact met mij op. 

Even wat getallen …

Over marianne schrijfcoach uitgeverij boek blog


Bijna 50 jaar jong

Sinds 2006 moeder

Sinds 2005 ondernemer

Sinds 2018 online actief – uitbreiding focus op online ondernemerschap

Startte in 2020 de uitgeverij

Schrijf al meer dan 25 jaar teksten voor offline en online media

Schreef 3 boeken – in opdracht – onder eigen naam

Scheef x boeken als ghostwriter

Coacht jaarlijks gemiddeld 5 auteurs bij de start up van hun boek of het complete schrijfproces

Ontwikkelde meerdere online cursussen/programma’s voor zzp’ers (niet alle cursussen staan altijd open voor deelname)

Meer dan 200 deelnemers hebben een of meerdere cursussen/programma’s doorlopen (vanaf juni 2019)

 

Staat niet stil …

 

WEETJE

Ik ben gek op Instagram Stories. Een fantastische manier om je dagelijks nog meer te inspireren en daardoor voor jou van betekenis te zijn. In de stories geef ik tips, neem ik je mee achter de schermen en laat ik zien wat me bezighoudt. Het gaat er niet alleen over het schrijven van boeken, maar ook over ondernemen, over bloggen, over marketing en wat me verder bezighoudt in het leven …
Nieuwsgierig? Volg me dan zeker op mijn Instagram account: met een klik op de knop is het geregeld! 

Mariannes Mail: bloedeerlijk over ondernemen en het leven, over marketing en over schrijven. Ontvangen? Schrijf je dan meteen in:

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op:

Uitgever en schrijfcoach voor vrouwelijke ondernemers die een boek van betekenis willen schrijven