Schrijfcoaching bij schrijven boek ondernemers marianne canters

schrijfcoaching bij je boek

Wil jij een (non-fictie) boek schrijven? En heb je behoefte aan een professional die je bijstaat tijdens dit proces? Of heb je je manuscript al klaar? En wil je graag directe response op je geschreven tekst?
Dan kun je mij inschakelen.

Het maakt niet uit of je nog moet beginnen of dat je manuscript er al is.

Ik ben je coach, je redacteur, je sparpartner en als je wil en het past, ook je uitgever. En ik heb een team van professionals die je bijstaan als je wil: Wendy voor de opmaak, Alex voor het drukken en Simone voor de aller-, aller-, allerlaatste puntjes op de i.

Ik kijk mee naar je doelstellingen: naar dat wat je met je boek betekenen en bereiken wil. Samen maken we een marketingplan dat ervoor zorgt dat je boek bij de juiste mensen onder de aandacht komt.

Je investeert in mijn expertise en voor de rest zijn alle verdiensten voor jou. Je leest meer hierover op de pagina: jouw verdienmodel.

Ik lees met je mee, denk met je mee en ben er ook als het even lastig wordt. Jouw boek wordt een succes.

 

Regel nu een B&S-sessie 

B&S-sessie? Ja, een bouw- en schrijfplansessie. Bij mij op locatie: de Keukentafel in Geldrop. Tijdens deze sessie zetten we de structuur van je boek op en maken we het plan waarmee jij het schrijven aanvliegen kan. Deze sessie is 444 excl. btw en duurt 4 uur. Wil je daarna zelf verder, dus zonder mijn coaching, dan kan dat. Zo heb je in ieder geval al een vliegende, fijne start gemaakt. Ga je individueel met mij verder? Dan krijg je 444 excl. btw korting op het traject.

Afspraak maken? Stuur mij een mail en ik neem contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: mijn contactgegevens staan onderaan de pagina.

notitieboeken schrijfcoach marianne 1 op 1 boek
coaching schrijven boek marianne canters ondernemers

9 maanden traject (individueel)

Hierbij coach ik je 9 maanden bij het schrijven van je manuscript. Het kan ook zijn dat jij het al eerder af wil hebben, dan passen we het tijdsbestek aan. We beginnen met B&S-sessie. In dit gesprek maken we een schrijfplan, een planning en een bouwplan. Daarna bespreken we maandelijks op afgesproken tijden in een ochtend of middag je manuscript en de vorderingen. Voorafgaand hieraan stuur je me steeds je manuscript toe, zodat ik me daar helemaal in kan verdiepen om het beste uit jou te halen. 
Je investering is 565 per maand. 

 

Groepscoaching

12 maanden – NIEUW

Begin 2024 start ik – voor het eerst – met een groep. Met elke maand een 1 op 1 sessie én een groepssessie via Zoom. We starten met een tweedaagse kick off bij mij op locatie: de Keukentafel in Geldrop. Na die tweedaagse ga je aan de slag. Ieder kwartaal is er een live dag, waarin we samen schrijven en ook andere stappen zetten die nodig zijn: denk aan je marketingplan (waarmee je je investering weer terug gaat verdienen), de opmaak, het uitgeefplan: alles komt aan bod. Er is in deze groep ruimte voor 5 deelnemers. Heb jij interesse? Stuur me dan een e-mail via de button hieronder.

Met 4 schrijfbuddy’s aan je zij blijf je gemotiveerd. Superfijn als je het schrijven ook samen met anderen wil doen.
Investering speciaal voor deze eerste groep: 4788 (excl. btw – kan in termijnen – 399 per maand). 

Groepscoaching bij schrijven boek schrijfcoaching ondernemers marianne
Uitgeverij boek van betekenis schrijfcoaching marianne canters

Uitgegeven door boek van betekenis

Als je boek past bij de uitgeverij dan geef ik heel graag je boek uit. Dat scheelt jou aardig wat gedoe. Het moment dat je dat wil, wordt ook het team betrokken bij je boek, Wendy (vormgever), Alex (drukker) en Simone (taalwonder en allerlaatste check). 
Samen zorgen we ervoor dat je boek een prachtexemplaar wordt dat het land in kan. Daarvoor maken we ook nog eens een marketingplan, dat past bij jou en je bedrijf.

Meer weten? 

Uitgeverij Boek van Betekenis is een initiatief van Tekstgericht. Allebei opgezet door mij, Marianne Canters.

Mijn missie is jouw boek van betekenis het licht te laten zien, zodat jij van betekenis kunt zijn voor jouw mensen. De lezers die jij op het oog hebt.

Boek van Betekenis is opgericht in november 2020, en daarmee een jonge, vernieuwende uitgeverij.

Neem zeker contact op als je denkt dat Boek van Betekenis past bij jou.

 

Adres

Waleweinlaan 4
5665 CK Geldrop

Contact

Mobiel: 06-42515104
marianne@tekstgericht.nl

Jouw privacy is goed geregeld:

Voor meer inspiratie volg je mij op:

Uitgever en schrijfcoach voor vrouwelijke ondernemers die een boek van betekenis willen schrijven